ID516 – “Volkswagen Grubu Formel Q Kompakt Bilgilendirme” Semineri

ÖNEMLİ NOT: Eğitim VW AKADEMIE TARAFINDAN VERİLDİĞİ İÇİN VDA QMC’nin İKİNCİ KARARINA KADAR BU EĞİTİMİMİZ DURDURULMUŞTUR.

AMAÇ: Bu 2 günlük seminer ile hedef personellere, genel olarak Volkswagen Grubunun müşteri istekleri kapsamında, tedarikçilerini sorumlu tuttuğu Formel Q direktifleri hakkında genel bir bilgilendirme yapılacaktır.

Bu sayede tedarikçiler, müşterilerinin beklentilerini daha iyi anlayabilecek ve dolayısı ile kendi faaliyetlerini bu doğrultuda hazırlama, uygulama, sürdürme ve de ispatlama imkanına sahip olacaktır. Böylece tedarikçiler müşterisinin memnuniyetini artırabilecek, güven sağlayarak daha yüksek cirolar getiren yeni işler edineceği gibi hatalar oluştuğunda kendisini yasal yaptırımlara karşı koruyabilecektir.

Ancak müşteri ile yürütülen her projenin kendi özelinde, bazı özel durumlar nedeniyle farklı mutabakatlar olabilmektedir. Bu farklılıklar, her projenin özelinde farklılıklar arz edeceği için, projelerin çokluğu nedeniyle, çok geniş bir çeşitliliğe haiz olabilmektedir.  Eğitim içeriğinde, bu tip özel durumlar öngörülmediği için, bu kapsamlara yönelik bir eğitim süresi planlanmamıştır. Bu tip özel durumlara yönelik beklentiler, danışmanlık kapsamına girmektedir.

İÇERİK: 

Formel Q direktiflerine takip etmek kaydıyla, eğitim içeriği şu şekildedir:

  • Formel Q-konkret
  • Formel Q Neuteile Integral (Formel Q Yeni Parça Entegrasyonu)
  • Formel Q-Fähigkeit mit der Anlage Formel Q-Fähigkeit Prozessaudit (Formel Q Yetkinlik ve de Formel Q Süreç Denetimi Eki de dahil)

 Eğitim Süresi: 2 gündür

Katılımcı profili: Tedarikçilerin müşteriler ile temas eden ArGe, Üretim, Müşteri Hizmetleri, Kalite, Satış, Ürün Güvenlik Sorumluları, Garanti ve Tedarikçi Yönetimi çalışanları ve de Sistem / VDA6.5 Ürün / VDA 6.3 Süreç Denetçileri olarak hareket ederek müşteri isteklerinin yerine getirilmesine katkıda bulunan tüm çalışanlar bu eğitime katılmalıdır.

Eğitim sonunda verilecek belge: Eğitime eksiksiz katılım gerçekleştiren ve eğitim sonundaki yapılacak küçük testten başarılı olan katılımcılara VDA QMC katılım belgesi verilecektir.

Not: Eğitime eksiksiz katılım şartımız vardır.

Bize Ulaşın Hemen Sizi Arayalım

[/fusion_text]

Error: Contact form not found.