ID-503 (PSCR) ÜRÜN GÜVENLİK ve UYGUNLUK TEMSİLCİSİ EĞİTİMİ

AMAÇ: Otomotiv Endüstrisindeki her kuruluş, ürünlerinin güvenliğini ve uygunluğunu sağlamak zorundadır. Bunun için ilgili ülke ve bölgelerde geçerli olan ürün bütünlüğüne (Product Integrity) yönelik yasal düzenlemeler ve kullanıcının geneline yönelik beklenen ürün güvenliği sağlanmak zorundadır. Pazardaki dolaşım esnasında, “güvensiz” olarak dikkat çeken veyahut yasal düzenlemelere uygunlukları sorgulandığı zaman, sorumlular gerekli önlemleri almak zorundadır.

Ürün güvenlik sorumlusuna verilen bu çok yönlü görevleri bilmek ve yerine getirebilmek için, kapsamlı bir bilgilendirme ve kalifikasyon gerçekleştirilmek zorundadır.

İşte tam bu noktada iki günlük eğitimimiz devreye giriyor: Kalifikasyonumuz günlük hayatta karşılaşılan görevlere göre terzi işi olarak hazırlanmıştır.

5 modül üzerinden, ürün entegrasyonuna yönelik merkezi görevler tanıtılarak, ürün güvenlik sorumlusunun yetkinliği artırılmaktadır.

Bu eğitim kapsamında, teorik bilgiler geniş bir şekilde, sahada yaşanmış örnekler ile birlikte verilmekte. Grup çalışmaları ile edinilen bilgiler pekiştirilmekte.

İÇERİK: Eğitim 5 Modül’den oluşmaktadır.

Modül 1: Giriş

Modül 2: Ürün Bütünlüğüne (Product Integrity) Yönelik Organizasyon

Modül 3: Ürün Ömür Döngüsünde Ürün Bütünlüğü

Modül 4: Ürün Sapmalarında Davranış Modelleri

Modül 5: Kullanılacak Enstrüman ve Metotlara Yönelik Örnekler

KATILIMCI PROFİLİ:

Otomotiv Endüstrisinde görevli ve ürün güvenlik sorumlusu olarak çalışan veya çalışacak olan yönetici ve çalışanlar katılabilir. Şirket yöneticileri ve şirket sahiplerinin eğitime katılması, Ürün Güvenlik Sorumlusunun görevlerine yönetim desteğinin sağlanabilmesi açısından fayda sağlayacaktır.

KATILIM ÖN ŞARTI:

Teknik veya işletme eğitim almış olmak. Otomotiv sektöründe kalite ve özellikle reklamasyon ve garanti süreçlerinde tecrübe olması faydalı olur. Ayrıca ürün ve süreçlerde teknik ürün ve süreç risklerinin belirlenmesinde tecrübeli (FMEA Moderatörü, VDA 6.3 Süreç Denetçisi, Geliştirme Bölümü Çalışanları). Ayrıca kişiler ürünlerin / süreçlerin teknik risklerinin değerlendirilmesinde yetkin olmalılar (FMEA Moderatörleri, VDA6.3 Süreç Denetçileri, Geliştirme vb.). Firma bünyesinde üretilen ürünlerin kullanım şartları ve güncel teknik seviye hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. İlgili kanun, yönerge ve müşteri gereklilikleri kapsamında genel bilgi ve tecrübe.

SÜRE: Seminer süresi 2 gündür. Eksiksiz katılım şartımız vardır.

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE: Eğitim sonundaki sınavdan başarılı olan katılımcılara VDA QMC başarı belgesi verilecektir.

Bize Ulaşın Hemen Sizi Arayalım

[/fusion_text]

Error: Contact form not found.